Krimkino for barn på Krona Kino

Lørdag kl. 15.00
:
«OPERASJON MUMIE
» 

Gratis inngang! Billetter må bestilles på http://www.kronakino.no fra 10. oktober
.
Når det kommer en mumieutstilling til Elvestad, skjer en rekke uforklarlige ulykker blant de ansatte ved museet. Det ryktes at museet er rammet av farao Tutankhamons forbannelse. Er virkelig den gamle myten årsaken til de mystiske ulykkene, eller finnes det en annen forklaring? Barnedetektivene Tiril og Oliver og sporhunden Åtto er på saken.
Skuespillere: Anniken von der Lippe, Rolf Kristian Larsen, Pål Sverre Hagen, Emma Pedersen Kilane, Thomas Farestveit. Regi: Grethe Bøe. Aldersgrense: 6 år.

Onsdag kl. 18.30:
«MYSTERIET HENRI PICK»

Billetter 100,- på http://www.kronakino.no
Filmen er basert på David Foenkinos roman med samme navn, og er et morsomt og spennende litteratur-mysterium, med Fabrice Luchini (I de beste hjem, Molière, Kvinnene på 6. etasje) i hovedrollen.
I et bibliotek i Bretagne finner en ung redaktør et fremragende og fantastisk manus. Teksten er signert av den avdøde lokale pizzabakeren Henri Pick, som ifølge hans enke aldri skrev noe mer sofistikert enn en handleliste.
Den anerkjente litteraturkritikeren Jean-Michel Rouche (Fabrice Luchini) mistenker at noe ikke stemmer og bestemmer seg for å undersøke saken nærmere sammen med Henri Picks datter (Camille Cottin). For hvem var egentlig Henri Pick?
Frankrike 2019. Aldersgrense: Tillatt for alle.