Teaterforestilling og en bedre middag

Best Western Plus Gyldenløve Hotell
Spilledatoene er fredag 22.10 (utsolgt). og lørdag 23.10 i uke 42
og mandag 25.10, tirsdag 26.10, onsdag 27.10, torsdag 28.10 (utsolgt), fredag 29.10 og lørdag 30.10.
Det er plass til 40 gjester på hver forestilling.

Teater: «ALIBIET SØKER ET MORD»
Mens du nyter en velsmakende tre-retters middag, kan du være med på å finne løsningen på en mordgåte.

Konseptet «Mord til maten» spilles i år for sjuende gang. Alle de tidligere årene har det vært fulle hus. Det har til og med vært venteliste fra året før. Noen mindre publikumsoppslutning er heller ikke ventet i år. Så her gjelder det å være tidlig ute med kjøp av billetter.
Årets forestilling har fått tittelen «Alibiet søker et mord». Bak denne noe kryptiske tittelen skjuler det seg et intenst sjalusidrama, som selvsagt ender i et uunngåelig mord. Det er ikke for ingenting at konseptet vårt heter «Mord til maten».
Handlingen utspiller seg en sensommerdag i utkanten av Kongsberg. Og vi er tilbake på 1950 tallet. Syv personer er invitert til en sammenkomst i sveitservillaen til husets eier Helge Gårholm. Blant gjestene befinner det seg to feterte skuespillerinner, en kunstmaler, en lege, en medisinerstudent og en forfatter. Alle vikles inn i et spill på liv og død. Selvsagt dukker det opp en politimann. Og publikum inviteres til å løse mordmysteriet.

Skuespillere fra Kongsberg Teaterlag:
Unni Imingen, Thorbjørn Save, Tommy Johansen, Mari Evjen Jørstad, Kenneth Flatin, Kari Anne Eig Akervold og Morten Løvdal.
Manus og regi: Arve Fretheim.

Reservering av billetter: Best Western Plus Gyldenløve Hotell: gyldenlove@bestwestern.no eller tlf. 32 86 58 00.