Teaterforestilling og en bedre middag

Best Western Plus Gyldenløve Hotell
Spilledatoer: Premiere 18.10., 19.10., 21.10., 22.10. 23.10., 24.10., 25.10., 26.10.  Alle dager kl. 19.00
Det er plass til 40 gjester på hver forestilling.

MAT OG KRIM: «TENK DET, HEDDA»

Da er det på nytt duket for mat og krim. Faktisk er det 9. gangen Kongsberg teaterlag og Best Western Plus Gyldenløve Hotell inviterer til et krimdrama og tre retters middag.

Årets forestilling har tittelen «Tenk det, Hedda». De som kjenner sin Ibsen, vil kjenne igjen replikken fra skuespillet «Hedda Gabler». For det er nettopp dette dramaet Kongsberg Teaterforening (må for all del ikke forveksles med Kongsberg teaterlag) skal oppføre. Det er tre dager til premieren, og det er duket for en festforestilling med kongelige og rekke andre prominente gjester til stede. Det hele skal også overføres av Eurovisjonen og vises for millioner av seere. Ikke det minste merkelig at regissøren og skuespillerstaben er preget av nervøsitet. Regissøren har også engasjert en av verdens fremste primadonnaer til å spille tittelrollen som Hedda.

Men så skjer det som absolutt ikke skulle skje. Det blir begått et mord innenfor teaterets fire vegger. Nå er gode råd dyre. En politiinspektør blir tilkalt for å løse mysteriet. Det hele virker opplagt. Morderen må jo være blant skuespillerne. Noe annet er umulig. Men hvordan skal det gå med festforestillingen? Og hvordan skal de unngå skandale? Festforestillingen henger i en tynn tråd og skuespillerne flyr bokstavelig talt i tottene på hverandre. Spørsmålet blir om skuespillet kan vises og hvem er morderen?

Publikum inviteres til å løse krimdramaet (eller skal vi kalle det krimkomedien), mens man inntar en tre retters gourmet middag.

Skuespillerne er alle fra Kongsberg Teaterlag: Tommy Johansen, Mari Evjen Jørstad, Nina Søia, Kenneth Flatin, Thorbjørn Save, Unni Imingen og Kjersti V. Weeden
Manus (etter en tysk idé) og regi: Arve Fretheim
Lyd og Lys: Kongsberg Lyd og Lys.

Reservering av billetter: Best Western Plus Gyldenløve Hotell: gyldenlove@bestwestern.no eller tlf. 32 86 58 00.